Friday, February 19, 2010

cerita cuti CNY!

salam.. dah kurang sket penat badan nie.. iya la penat drive jauh2.. balik kb... jem plak.. tu biasa la bila semua pakat2 balik kan..so today nak cerita sket pasal balik kg nie..
tolak dari KL kul 7 mlm... iya la plan asal ingat nak ke Jengka dulu.. tapi otw.. mak mertua kata x yah la minta kitaorang berdua terus ke Raub.. jumpa sana je.. kenapa gi raub?.. plan asal nak balik Jengka ambik family mertua pastu baru gerak ke Raub.. tapi dah kata gitu.. alhamdulillah la x penat sket..

sebelum sampai Raub.. jem jugak laa.. tapi sebab dah biasa oklaa.. cuma jem teruk kat Bentong.. lepas tu dah clear sket..kat Raub xde benda menarik sangat.. banyak tido dan rehat je kat sana.. ingat nak tolong2 tapi tak tau nak tolong apa kan.. so bila dipelawa "nak tido gi la tido dulu".. memang tak tolak pun.. cari port yang best.. terus lelap mata.. cuma my wife je yang agak rajin sket... so wat la keje sampai kul 1 pagi.. hehehe.
so.. pagi Sabtu tu.. cuma tolong apa yg patut je.. buat tuan rumah tu Selamat pengantin Baru la erk.. sorry tak leh nak tunggu sampai Ahad.. sebab nak jalan jauh lagi... ingat hari Sabtu dah reda dah jem.. tapi teruk gak.. terutama kat Kuala Krai.. kat 2-3 jam lewat dari masa sepatutnya sampai..tapi takpe laa... nak wat cam ne.. takkan nak patah balik kan...

so terus cerita kat KB..Sabtu malam tu.. jalan2 ke KB.. memang jem gak.. jem x jem kitaorang sampai gak kat Wakaf Che Yeh..

tapi kitaorang parking memang agak jauh sebab susah nak park.. sebelum kesana sempat gak makan kat restoran apa ntah.. menu utama sup belut.. menu yang dah lama x rasa tapi kat kedai tu tak best.. so tak yah la sebut nama dia..hilang selera...

kat wakaf che yeh.. actually rambang mata gak.. macam banyak benda je nak beli.. nasib baik x keluar duit banyak2.. sure habis licin nanti.. :p.. mana taknya tikar buluh cam kitaorang baru beli.. ingat kat KL dah murah RM60.. sana baru RM35... uiks..

tapi nak share sini... pic masa kitaorang balik dari MRSM Kota Putera.. singgah kat Pantai Bisikan Bayu..







ku tulis ku cinta padamu..

ni je dulu.. nanti up balik.. P1 x stabil.. :(

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers