Thursday, March 25, 2010

sakitnya...

kaki sakit..

adoi... masih sakit kaki aku ni... punca ntah la.. tiba2 je sakit...

tapi sekarang dah tau puncanya.. aku dah kena penyakit orang kaya.. adoi...

tu la makan banyak seafood.. kang badan penuh ngan asid je... last2.. kaki ni dah mula sakit..

nak tak nak lepas ni dah mula kena pantang makan.. benda tu xleh makan.. benda ni tak leh makan..

tadi wat survey.. so ni list yang aku kena elakkan..

1) seafood xleh makan..
(kerang, udang, ketam etc)

2) daging cincang xleh makan..
(sape nak habiskan daging burger dlm peti tue)

3) organ dalaman xleh makan..
(hati, paru-paru, ginjal, otak).

4) ikan bilis, ikan kembung & sardin xleh makan..
(ikan daging hitam)

5) kurangkan makan asparagus, bunga kobis, cendawan & bayam..

6) kurangkan peanuts, lentil, beans and peas..

7) kurangkan poultry..

8) kurangkan roti jagung and bijiran..




kepala pening...

kepala plak tengah pening.. iya la bila satu benda yang pernah ko harapkan... tiba2 jadi kenyataan...

ko idamkan nak keje ngan company besar... tiba2 tanpa ko sangka ko dapat.. offer letter dah ada di tangan ko...

so.. pening plak.. nak gi atau tolak.. kenapa nak tolak.. ntah ada sebab2 yang tak dapat dinyatakan... adoi..

pening pening.. kaki plak sakit.. lagi pening... esok nak kena bagi keputusan kat big bos opis sekarang nie..

stay or ambik offer tue... moga malam ni dapat petunjuk dari NYA...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers