Friday, February 26, 2010

hope my sis Aniff sihat...

salam..

semalam dapat call dari adik aku azam...

dia duk tanya weekend ni aku ada kemana tak.. sah nak naik KL la tu..

cakap je takde kan.. mmg x kemana pun.. sabtu tu ada soft launching Produk kat opis.. aku yg incharge dlm create system cam ne lah excuse kan..

tapi...

satu berita yg aku dapat semalam.. adik aku Aniff masuk hospital... sebab xleh nak nafas.. mmg x senang nak duduk semalam... lepas isyak.. dapat cakap ngan dia.. lega sket.. tapi dia kata sakit lagi..

so tgh hari tadi call mak... mak kata dia dah ok sket.. maybe terlalu penat study kut.. dia pun dah lama x study.. lepas sembuh dari penyakit dia hari tu baru ok sket...

anyway.. aku berdoa agar dia cepat2 sembuh... amin..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Daisypath Anniversary tickers

Doa-doakan agar hubungan ataicha dan mrs.ataicha berkekalan untuk selama-lamanya....

Mrs. Ataicha

Daisypath Happy Birthday tickers

Haziq Naufal

Daisypath Happy Birthday tickers

Keisha Zara

Daisypath Happy Birthday tickers